Total War: Pharaoh-spelers krijgen deel van aankoopprijs terug

Total War: Pharaoh-spelers krijgen deel van aankoopprijs terug

Creative Assembly zal betaalde dlc ook gratis aanbieden

Spelers van het in oktober verschenen Total War: Pharaoh krijgen een derde van de oorspronkelijke aankoopprijs terug van Creative Assembly.

De ontwikkelaar liet dit weten in een blogpost waar het zich excuseert voor de gebrekkige kwaliteit van de game en van de Shadows of Change-dlc voor Total War: Warhammer 3. Wat vicepresident Roger Collum betreft voldeden beide releases niet aan de gebruikelijke kwaliteitseisen.

Het betekent dat mensen die 60 euro voor Pharaoh hebben betaald, automatisch 20 euro terugkrijgen via Steam. De game kost vanaf nu nog maar 40 euro, en de Deluxe en Dynasty edities zijn geheel uit de verkoop gehaald.

Tot slot brengt Creative Assembly ergens begin volgend jaar een gratis dlc-pakket uit waar men oorspronkelijk geld voor wilde vragen. Hiermee worden meer facties en een grotere campagnemap toegevoegd. De Total War: Warhammer 3-uitbreiding Thrones of Decay wordt uitgesteld van eind dit jaar naar april 2024. Eerst moet in februari 2024 meer content voor de Shadows of Change-dlc uit.

Naast kritiek op bovenstaande game en dlc heeft Creative Assembly het sowieso zwaar te verduren: eerder dit jaar annuleerde Sega - de eigenaar van de studio - al de multiplayergame Hyenas.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

kijk eens even wat een effect het dus toch kan hebben als een community er uit protest voor kiest om het massaal niet te kopen. Heel netjes dat ze dit doen. Creative assembly heeft een lange weg te gaan om het vertrouwen te winnen, maar dit vind ik wel netjes

0

Een goede eerste stap maar CA heeft nog een lange weg om vertrouwen terug te winnen

0

Aanbevolen voor jou