Total War: Pharaoh komt op 11 oktober uit

Total War: Pharaoh komt op 11 oktober uit

Reserveren levert toegang op tot een early access-weekend

Sega en Creative Assembly hebben de releasedatum van Total War: Pharaoh aangekondigd. Het spel verschijnt op 11 oktober digitaal voor pc via Steam en Epic Games Store.

Een paar weken later - op 23 oktober - verschijnt ook een fysieke versie in selecte Europese winkels. Mensen die de game reserveren - ongeacht of het de fysieke of digitale versie is - kunnen meedoen aan een Early Access-weekend die loopt van 29 september tot en met 2 oktober. Men kan daarin maar tot zestig beurten spelen. Ook ontvangen mensen met een reservering twee dlc-pakketten voor de volledige game. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

In een nieuwe video die is uitgebracht is de campagnemap van de game te zien.

Watch on YouTube

De game bevat acht speelbare facties, een nieuwe optie om de campagne naar smaak te aan te passen met random startposities voor alle facties en de mogelijkheid om natuurrampen in te stellen. Daarbij wordt co-op voor twee spelers ondersteund, alsmede een PvP-modus. Steam- en Epic-gebruikers kunnen van cross-play gebruikmaken.

Harry Hol schreef eerder dit jaar een uitgebreide preview van de game: "De sfeer en de stijl van Total War: Pharaoh lijken  in ieder geval perfect te zijn getroffen. De Egyptische cultuur biedt een imposante setting voor meeslepende veldslagen. En in de demo kregen we al te zien hoe de dynamische elementen in die veldslagen inderdaad zorgen voor verrassende scenario’s. Hoe de game zich verder ontwikkelt en hoe leuk de daadwerkelijk campagne is, dat valt nog te bezien. Het wachten is op de volledige versie van de game."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk een beetje dat deze game een flop gaat worden door verschillende redenen. De gestegen prijs, het blijft volgens mij een saga game (qua content) wat door CA gezien wordt als mainline game (prijs), de drama nu met warhammer 3 en het vertrouwen van consumenten die ze nu zijn verloren en dat mensen gewoon hoopten op een empire 2 of medieval 3. Zou wel jammer zijn want het blijft een van mijn favoriete reeksen. Puur door de setting spreekt deze mij helaas niet zo aan

0

Aanbevolen voor jou