Titanfall 2 geniet van populariteitsboost door aanbieding

Titanfall 2 geniet van populariteitsboost door aanbieding

Game is tijdelijk voor 2,99 euro te koop via Steam

De pc-versie van Titanfall 2 is opeens weer in trek bij gamers nu de game voor een paar euro aangeschaft kan worden.

De game wordt tot 18 september met 90 procent korting verkocht op Steam, wat neerkomt op een bedrag van 2,99 euro. Dat heeft de in 2016 verschenen shooter geen windeieren gelegd: volgens SteamDB had de game gedurende de afgelopen 24 uur een piek van 21.814 gelijktijdige spelers.

Ondanks positieve recensies was Titanfall 2 op release geen gigantisch commercieel succes, mede door de populariteit van Call of Duty: Infinite Warfare en Battlefield 1. De ontwikkeling van een derde deel werd dan ook al relatief snel geannuleerd. Daarna ging ontwikkelaar Respawn Entertainment aan de slag met Apex Legends en de Star Wars Jedi-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk dat het meer te maken heeft met Armored Core die vorige week uitkwam en mensen nu op zoek zijn naar een nieuwe mech fix 😂

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 7 september 2023 - 17:12]

0
test

Echte aanrader voor de single player campaign. Voor 3 euro helemaal een koopjes. Ik hem de multiplayer niet gespeeld, maar single player campaign is een van de betere die ik gespeeld heb de afgelopen jaren.

1
test

Ik had TF2 gekocht voor de multiplayer, maar ik was echt zeer verbaasd over de singleplayer. Best uitdagend en divers met een heel tof verhaal!

[Reactie gewijzigd door archangel1110 op 7 september 2023 - 10:38]

0

Aanbevolen voor jou