The Witcher 3: Wild Hunt ontvangt in 2024 officiële mod editor

The Witcher 3: Wild Hunt ontvangt in 2024 officiële mod editor

Is vooralsnog alleen bedoeld voor de pc-versie van de game

CD Projekt Red brengt in 2024 een officiële mod editor uit voor de pc-versie van The Witcher 3: Wild Hunt.

Dat laat de ontwikkelaar op social media weten. "De mod editor laat je je eigen ervaring in de game creëren door iets compleets nieuw te maken of bestaande missies en content aan te passen. We willen het in 2024 gratis uitbrengen en delen volgend jaar meer informatie."

De studio laat in een reactie op X weten dat de mod editor alleen voor de pc-versie van de game bedoeld is. Dat betekent dat consolegamers vooralsnog niet gebruik kunnen maken van gemaakte mods.

The Witcher 3: Wild Hunt verscheen in 2015 op pc, PlayStation 4 en Xbox One, in 2019 op Nintendo Switch en vorig jaar op PS5 en Xbox Series X en S en wordt gezien als een van de beste actie-rpg's van de afgelopen jaren.

Ondertussen werkt CD Projekt Red aan meerdere nieuwe The Witcher-games, waaronder een compleet nieuw spel dat een nieuwe trilogie in moet luiden en een remake van de eerste The Witcher.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

2015...zo lang geleden al! En dan nog op deze manier ondersteunen, hulde. Blijft een van de beste, misschien wel de beste, RPG's ooit gemaakt (naar mijn bescheiden mening).

0
test

Absoluut!

0
test

Zekers, Hopelijk zal de volgende Witcher game alles overtreffen.

0

Aanbevolen voor jou