The Rogue Prince of Persia aangekondigd

The Rogue Prince of Persia aangekondigd

Game verschijnt op 14 mei via Steam Early Access

Tijdens de Triple-i Initiative Showcase die gisteren werd uitgezonden, werd The Rogue Prince of Persia onthuld.

Er gingen onlangs al geruchten over een roguelite Prince of Persia-game, en die zijn inmiddels dus bevestigd. De game wordt ontwikkeld door Evil Empire, de studio die na de release van Dead Cells werd opgericht om nieuwe content voor die game uit te brengen. De studio kwam zelf met het idee voor de game bij Ubisoft aankloppen.

Spelers kunnen snelle 2D-platformactie verwachten waarbij men keer op keer een weg baant door de hoofdstad met als doel Perzië te redden van een Hun-invasie. Spelers gebruiken acrobatische moves, zoals de mogelijkheid om over muren te rennen, om door de spelwereld te bewegen.

The Rogue Prince of Persia verschijnt op 14 mei via Steam Early Access. Het is de bedoeling dat de game na release nieuwe levels, vijanden en wapens ontvangt.

Tijdens de Tripe-i Initiative Showcase werden nog veel meer games getoond. Hieronder kan tevens de gehele presentatie worden bekeken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit ziet er wel heel cool uit. Nu was de laatste PoP niet slecht maar dit ziet er minstens even leuk uit. Stijl is ook mooi

0
test

ik vind alleen zn huiskleur een beetje raar. Ingame valt het niet zo op maar tijdens het filmpje vond ik de Hunnen er beter uit zien, dat paars/roze kan ik niet goed plaatsen.

0

Aanbevolen voor jou