The Elder Scrolls Online-uitbreiding Gold Road komt in juni uit

The Elder Scrolls Online-uitbreiding Gold Road komt in juni uit

In maart volgt eerst de The Scrions of Ithelia-dlc

Zenimax Online Studios brengt de nieuwe uitbreiding voor mmo The Elder Scrolls Online, genaamd Gold Road, in juni uit.

Dat werd gisteren tijdens een livestream aangekondigd. De uitbreiding verschijnt op 3 juni op pc en Mac en op 18 juni op PlayStation- en Xbox-consoles.

De uitbreiding speelt zich af in de West Weald-regio van Cyrodiil, waar de stad Skingrad staat. Dit gebied bestaat uit drie verschillende regio: de weelderige bossen van Gold Road, de jungles van Valenwood Annexation en de Colovian Highlands. Hier kunnen spelers niet alleen een nieuw verhaal en nieuwe missies vinden, maar ook een nieuwe factie in de vorm van Recollection.

Gold Road bevat het nieuwe Scribing-systeem, waarmee spelers unieke skills genaamd Grimoires kunnen verzamelen en aanpassen. Het geeft mensen die al helemaal gewend zijn aan hun huidige build allerlei nieuwe mogelijkheden. Ook kunnen spelers een trial voor twaalf spelers genaamd Lucent Citadel verwachten. De uitbreiding gaat 40 euro kosten.

Eerst verschijnt echter het The Scrions of Ithelia-dlc-pakket op 11 maart (voor pc en Mac) en 26 maart (voor Xbox en PlayStation. De dlc volgt het verhaal uit het vorig jaar verschenen Necrom Chapter op en bereidt spelers voor op Gold Road. In de dlc zitten twee nieuwe kerkers voor vier spelers, Oatshworn Pit en Bedlam Veil.

Zenimax heeft tot slot laten weten dat The Elder Scrolls Online inmiddels 24 miljoen spelers heeft.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou