Nieuwe Test Drive Unlimited: Solar Crown-trailer getoond, maar releasedatum ontbreekt

Nieuwe Test Drive Unlimited: Solar Crown-trailer getoond, maar releasedatum ontbreekt

Ontwikkelaar wil de game eerst perfectioneren

Er is een nieuwe trailer van het aankomende Test Drive Unlimited: Solar Crown gedeeld. Er werd echter geen releasedatum van de racegame onthuld.

Dat is opvallend, omdat Nacon vorig jaar nog aangaf dat het spel in het eerste kwartaal van dit jaar zou verschijnen. In een bericht op Steam laat het bedrijf het volgende weten: "We weten dat jullie een releasedatum willen en dat begrijpen we. We hebben meermaals een datum overwogen, maar we willen de tijd nemen om er voor te zorgen dat de ervaring zo soepel, stabiel en leuk mogelijk is."

Het bedrijf werkt onder andere aan de serverinfrastructuur en de prestaties van de game. "Wanneer die stabiel zijn, zullen we een langverwachte releasedatum met jullie delen." Het is gezien het feit dat het 1 maart is onwaarschijnlijk dat de game nog in het eerste kwartaal van dit jaar verschijnt.

Test Drive Unlimited: Solar Crown is een racegame met een open spelwereld die zich afspeelt in Hong Kong. De physics engine van de WRC-games wordt daarbij gebruikt voor de game. Automerken als Porsche, Lamborghini, Ferrari en Bugatti zijn in het spel te vinden. De game komt naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou