Techland onthult roadmap voor nieuwe Dying Light 2-content

Techland onthult roadmap voor nieuwe Dying Light 2-content

Voor aankomende herfst en winter

Techland heeft bekendgemaakt welke nieuwe content Dying Light 2-spelers aankomende herfst en winter kunnen verwachten in de game.

Dat deed het bedrijf via een illustratie en een via IGN gedeelde trailer - beiden zijn hieronder te bekijken. Zo is duidelijk dat er nieuwe missies naar de game komen die in co-op gespeeld kunnen worden. Verder wordt ook de zogeheten Tower Raid getoond en keren de personages Fatin en Tolga terug. Ook staan er thema-evenementen voor Halloween en winter gepland.

Daarnaast is het de bedoeling dat de Series S-versie van de game een FOV-slider krijgt, kan straks bloom uitgezet worden en moeten er allerlei nieuwe cosmetische items en een Nightmare-moeilijkheidsgraad worden toegevoegd.

Dying Light 2 verscheen begin vorig jaar op pc en consoles. Net zoals met de eerste game, lijkt Techland dit vervolg ook jarenlang te ondersteunen. De game ontving van Ruan Moleman een 8: "Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

View post on X
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou