System Shock-remake krijgt nieuw eindgevecht en vrouwelijk hoofdpersonage

System Shock-remake krijgt nieuw eindgevecht en vrouwelijk hoofdpersonage

De update arriveert aanstaande donderdag

Nightdive Studio brengt op donderdag 11 april een gratis update voor de System Shock-remake uit met daarin een nieuw eindgevecht en een vrouwelijk hoofdpersonage.

Zowel het origineel als de remake laat spelers alleen men een mannelijke hacker spelen, maar vanaf donderdag is het dus ook mogelijk om met een vrouwelijk hoofdpersonage de game te doorlopen. Het personage maakt onderdeel uit van een stretch goal die via de Kickstarter-campagne voor de game beschikbaar werd gesteld.

Zoals gezegd moet de update ook een nieuw eindgevecht aan de game toevoegen. Dit gevecht bevat "nieuwe mechanismen en een unieke flow", zo valt op Steam te lezen. Spelers moeten Shodan in haar nieuwe "cyberspace-domein" verslaan. In de Steam-post worden ook allerlei kleinere wijzigingen doorgenomen.

De remake van System Shock werd in 2015 als een remaster aangekondigd, maar later besloot Nightdive er een remake van te maken. Net als in de oorspronkelijke game bezoeken spelers in de System Shock-remake een ruimtestation waar een A.I. is losgeslagen. De System Shock-games worden als spirituele voorlopers van de Bioshock-franchise gezien.

De remake van System Shock verscheen vorig jaar op pc en komt op 21 mei naar PlayStation- en Xbox-consoles.

System Shock

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Maakte je hoofdkarakter in 1 uberhaupt uit/was het meer dan een blank slate?

0
test

Achja, fijn datcmen kan kiezen tussen man of vrouw, uiteindelijk maakt het voor de gameplay niets uit, zal alleen verschil zijn in voice en handen.

0

Aanbevolen voor jou