Systeemeisen pc-versie Horizon Forbidden West onthuld

Systeemeisen pc-versie Horizon Forbidden West onthuld

Game verschijnt op 21 maart via Steam en Epic Games Store

Guerrilla Games en Nixxes hebben de systeemeisen van de pc-versie van Horizon Forbidden West: Complete Edition onthuld.

Dat deden de ontwikkelaars op PlayStation Blog. De complete systeemeisen zijn in de illustratie hieronder te bekijken. Duidelijk is in ieder geval dat spelers minstens 150 GB aan vrije SSD-schijfruimte moeten hebben.

Daarbij kunnen pc-gamers uit verschillende grafische presets kiezen, die lopen van erg laag naar erg hoog. Dit stelt gamers in staat om de game op onder andere draagbare hardware tot de meest krachtige pc's te spelen. Er zijn daarnaast diverse opties in de game om de graphics en prestaties naar eigen hand te zetten. Zo kan de kwaliteit van textures en de hoeveelheid details qua schaduwen, water, terrein en meer aangepast worden. Ook kunnen effecten zoals lens flare, bloom en vignette in- en uit worden geschakeld.

De PS5-verise van de Complete Edition verscheen afgelopen oktober al. Deze bevat naast het hoofdspel ook de uitbreiding Burning Shores. Daarnaast is er een digitale soundtrack en digitale artbook, de eerste volume van een digitale comic, een extra pose en gezichtsverf voor in de fotomodus, en diverse in-game extra's zoals een Nora Thunder Elite-outfit. De pc-versie verschijnt op 21 maart op Steam en Epic Games Store.

orizon Forbidden West kreeg een 9 op Gamer.nl van Ron Vorstermans: "Mooier, soepeler, beter geschreven, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Redacteur Lars Cornelis gaf een 7 aan uitbreiding Burning Shores: "Het is makkelijk om te roepen dat Horizon Forbidden West: Burning Shores ‘leuk voor de fans’ is. De uitbreiding biedt immers meer van hetzelfde en het verhaal rolt de rode loper uit voor Horizon 3. Maar veel meer zit er niet in en dat maakt het ook een hele gemakzuchtige uitbreiding. We kunnen niet aan de indruk ontkomen dat er meer gedaan had kunnen worden met het tektonisch instabiele Los Angeles."

Horizon Forbidden West
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Krijg je dit ook bij de pc versie? >Daarnaast is er een digitale soundtrack en digitale artbook, de eerste volume van een digitale comic, een extra pose en gezichtsverf voor in de fotomodus, en diverse in-game extra's zoals een Nora Thunder Elite-outfit<

0
test

Heerlijk. Ik heb hier zo veel zin in.

0

Aanbevolen voor jou