Street Fighter 6 was afgelopen maand populairste Steam Deck-game

Street Fighter 6 was afgelopen maand populairste Steam Deck-game

Valve publiceert de top 20 van populairste Steam Deck-games

Afgelopen juni was Street Fighter 6 de populairste game op Steam Deck.

Dat heeft Valve op social media onthuld. Het bedrijf plaatste de twintig populairste Steam Deck-games van de maand juni, met het vechtspel bovenaan. Street Fighter 6 werd gevolgd door respectievelijk Elden Ring, Grand Theft Auto 5, Stardew Valley en Red Dead Redemption 2. Andere games in de lijst zijn onder andere Vampire Survivors, Hogwarts Legacy, The Witcher 3: Wild Hunt en Hades.

De Steam Summer Sale is vorige week van start gegaan. Tot en met 13 juli kunnen allerlei games met korting gekocht worden. Denk aan Cyberpunk 2077, Elden Ring, Monster Hunter Rise, Rust, Stellaris, PowerWash Simulator, Frostpunk, Stray en Hogwarts Legacy. Ook de Steam Deck is met korting te koop.

Tom Kerkhof gaf een 9 aan Street Fighter 6 in de Gamer.nl-recensie: "Door de gelikte presentatie, inventieve besturing en de uitgebreidste singleplayer-ervaring die de franchise ooit heeft gehad, is Street Fighter 6 toegankelijker dan ooit. Het spel oogt geweldig en speelt zelfs nog beter. Dit is zonder twijfel een van de leukste vechtspellen van de afgelopen tijd – en daarmee ook een van de beste delen uit de reeks."

View post on X
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hades! Ik wacht met smart op deel 2.

0

Aanbevolen voor jou