Steam Game Festival is begonnen

Steam Game Festival is begonnen

Het Steam Game Festival is gisteravond begonnen.

Het festival loopt tot en met 9 februari en bevat meer dan vijfhonderd demo's van allerlei (aankomende) games. Deze demo's zijn alleen gedurende het online festival beschikbaar en speelbaar. Niet alle demo's verschijnen tegelijkertijd; ze worden verspreid over het gehele festival.

Naast de demo's zijn er ook constant livestreams en panels van ontwikkelaars. Hierin kunnen mensen meer te weten komen over de games en de ontwikkeling ervan. 

Bezoek het Steam Game Festival hier.

Steam Game Festival

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah cool, kan ik eindelijk de nieuwe demo van het nederlandse VR spel Blunt Force (https://store.steampowered.com/app/816070/Blunt_Force/) althans, zij zouden de 2e demo tijdens dit festival releasen. Hopelijk hebben ze de bugs (die er oa waren met de HTC Vive controllers) opgelost en verder naar de suggesties geluisterd, want als je door de bugs van de 1e demo heen keek dan zou het een geweldige VR-game kunnen zijn, het zag er in iedergeval fantastisch uit.

0

@SuperDre Ziet er tof uit! Hoe kom je erbij dat het een Nederlands spel is? Voor zover ik kan zien zijn ze in Polen gevestigd.

0
test

@Mandmao dacht dat het een nederlandse studio was, maargoed zal me dan wel vergist hebben. Speelt in iedergeval wel af in nederland 🤣

0

Aanbevolen voor jou