Steam Deck nu tijdelijk met korting te koop

Steam Deck nu tijdelijk met korting te koop

Verschillende modellen kunnen met 10, 15 en 20 procent korting aangeschaft worden

De Steam Deck kan nu tijdelijk met korting aangeschaft worden via Steam.

Zoals eerder gemeld is gisterenavond de Steam Summer Sale begonnen. Dat levert niet alleen kortingen op voor diverse games, maar dus ook de Steam Deck.

Het goedkoopste Steam Deck-model met 64GB aan opslag is met 10 procent korting te koop, van 419,00 euro naar 377,10 euro. Het model met 256GB aan opslag kost nu tijdelijk 466,65 euro - een korting van 15 procent. De 512GB-editie kost normaal 679,00 euro, maar kost nu dankzij 20 procent korting 543,20 euro. Tot slot kan met het docking station voor Steam Deck ook met 20 procent korting kopen. Hier kan men de verschillende edities aanschaffen.

De Steam Summer Sale loopt tot en met 13 juli. De kortingen op Steam Deck zijn ook gedurende die periode geldig. Games als Cyberpunk 2077, Elden Ring, Monster Hunter Rise, Rust, Stellaris, PowerWash Simulator, Frostpunk, Stray en Hogwarts Legacy kunnen met korting aangeschaft worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

geen geld voor een Steam Deck

1
test

Ik ben overgehaald en heb hem gisteren gekocht. Nu max 2 weekjes wachten, zin in!

1
test

Dikke kans dat-ie (veel) eerder binnenkomt. Die levertijden gelden voor praktisch heel Europa, maar het Europese magazijn zit in Nederland. Meestal kun je beter uitgaan van een weekje dan twee!

0
test

Thnx voor het goede nieuws, can't wait!

1

Aanbevolen voor jou