Steam Deck nu tijdelijk met korting te koop vanwege Steam-jubileum

Steam Deck nu tijdelijk met korting te koop vanwege Steam-jubileum

Valve biedt 10, 15 en 20 procent korting op de verschillende modellen

Om te vieren dat Steam twintig jaar bestaat, biedt Valve nu korting op de verschillende Steam Deck-modellen.

Het goedkoopste Steam Deck-model met 64GB aan opslag is met 10 procent korting te koop, van 419,00 euro naar 377,10 euro. Het model met 256GB aan opslag kost nu tijdelijk 466,65 euro - een korting van 15 procent. De 512GB-editie kost normaal 679,00 euro, maar kost nu dankzij 20 procent korting 543,20 euro. Tot slot kan met het docking station voor Steam Deck ook met 20 procent korting kopen. Op deze pagina kan men de Steam Deck aanschaffen.

Het is niet voor het eerst dat de Steam Deck met korting wordt aangeboden - afgelopen juni tijdens de Steam Summer Sale golden bijvoorbeeld dezelfde kortingen op het apparaat.

Zoals vorige week al op Gamer.nl te lezen viel, viert Valve dat Steam twintig jaar bestaat. Het bedrijf heeft op Steam een speciale pagina gepubliceerd om het jubileum te vieren. Daarin wordt uitvoerig de geschiedenis ingedoken van het platform. Spellen van het bedrijf en van andere uitgevers worden ook met korting aangeboden. Zo kan Half-Life 2 voor 97 eurocent gekocht worden en kost Resident Evil Village nu 19,99 euro.

Eerder vandaag bleek al dat er een previewupdate voor de Steam Deck is uitgekomen waarmee HDR en VRR op externe monitors wordt ondersteund. Het is niet bekend wanneer de update voor iedereen beschikbaar komt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou