Steam Deck krijgt geen exclusieve games

Steam Deck krijgt geen exclusieve games

Valve ontwikkelt geen exclusieve games voor Steam Deck. Dat laat het bedrijf weten op de Frequently Asked Questions-pagina van het platform.

"Nee, dat is niet logisch volgens ons. Het is een pc en moet games draaien als een pc", antwoordt Valve op de vraag of het platform exclusieve games krijgt.


Steam Deck is een handheld-console-hybride die op een aangepaste versie van SteamOS draait. Het besturingssysteem is onder andere aangepast op het touchscreen van de machine. Daarnaast is het mogelijk om het apparaat als pc te gebruiken en andere programma's en gamelaunchers te installeren.

Eerder deze maand werd Steam Deck uitgesteld naar februari 2022, wanneer de eerste bestellingen van de console worden verstuurd. Aanvankelijk zou de console in december verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk dat exclusives op papier een leuk idee zijn maar ook een enorm risico voor de developers. Tis jammer dat ze hier geen Oled schermpje op knallen, ziet er veelbelovend uit. Wel duur voor een handheld maar dat heb ik er wel voor over als ik mijn hele Steam library mee kan nemen.

0
test

Lijkt me logisch het is een kopie van steam op pc dus het kan alles spelen wat ze daar beschikbaar maken. Ik ben meer benieuwd naar hoe goed het apparaat verbinding houdt met online games in ieder geval wel een cool dingetje maar ik zou veel liever een xbox of nieuwe psp versie van iets als dit zien wat dan alle console games kan spelen

0

Aanbevolen voor jou