Speeltijdlimiet voor geldteruggave op Steam geldt nu ook voor Early Access-games

Speeltijdlimiet voor geldteruggave op Steam geldt nu ook voor Early Access-games

Geld terugkrijgen kan alleen binnen twee uur speeltijd

Vanaf nu geldt er ook een speeltijdlimiet van twee uur om geld terug te krijgen voor Steam-games die zich nog in Early Access bevinden.

Het is al geruime tijd mogelijk voor mensen die een game hebben gekocht op Steam om hun geld terug te krijgen (en toegang tot het spel te logischerwijs te verliezen). Dit moet dan wel binnen veertien dagen na aankoop en binnen twee uur speeltijd gebeuren.

Bovenstaande regels golden nooit voor Early Access-releases, maar dat is sinds vandaag dus veranderd. Geld terugkrijgen voor een Early Access-game kan dus alleen binnen twee uur speeltijd. De bedenktijd van veertien dagen gaat wel pas in wanneer het spel officieel uitkomt. Overigens gelden deze nieuwe regels ook voor Advanced Access-spellen - dat is een nieuw label voor vroeger toegang krijgen tot games via een reservering.

Steeds meer games komen uit via Early Access. Het geeft spelers de kans een vroege versie van een game te spelen, terwijl ontwikkelaars feedback verzamelen en de game blijven verbeteren tot de officiële release.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"veertien dagen na aankoop en binnen twee uur speeltijd" Had me hierop verkeken, dacht dat het OF zou moeten zijn maar helaas. Heb een hoop games die ik minder dan 2uur heb gespeeld en had daar mn geld voor terug gevraagd maar jammer genoeg moet dat dus ook binnen 14 dagen. De refund procedure zelf zit wel goed in elkaar, makkelijk aan te vragen.

0

Aanbevolen voor jou