Speelbare demo van Outcast: A New Beginning uitgebracht

Speelbare demo van Outcast: A New Beginning uitgebracht

Volledige game verschijnt op 15 maart voor Steam, PS5 en Xbox Series

Sinds gisteren is er een speelbare demo voor Outcast: A New Beginning beschikbaar op Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Via de demo kunnen geïnteresseerde gamers een voorproefje krijgen van het vervolg op culthit Outcast. Die game verscheen in 1999 en viel toen op dankzij de gedetailleerde voxel-graphics, de sci-fi-setting en de open levels waarin spelers zelf konden bepalen hoe ze bepaalde gevechten en andere situaties aanpakten.

Hoofdpersonage Cutter Slade keert in dit vervolg terug. Cutter moet de planeet Adelpha redden van een invasie van robots. De game moet daarbij net als het eerste deel een third-person actie-adventure worden. Snelle actie, het verkennen van verschillende landschappen en de mogelijkheid om een jetpack te gebruiken staan centraal.

THQ Nordic nam de Outcast-franchise in 2019 over. In 2017 gaf Bigben Interactive al een remake van het origineel uit, genaamd Outcast: Second Contact. In 1999 werkte het Belgische Appeal al aan een vervolg op Outcast, maar die game werd geannuleerd toen het bedrijf bankroet ging.

Outcast: A New Beginning verschijnt op 15 maart voor Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de demo uitgeprobeerd. Het spel ziet er best redelijk goed uit en speelt ook wel aardig. Ik zou er wel interesse in hebben, maar de framerate is zo te zien niet geoptimaliseerd. Je ziet alles lichtelijk schokkend bewegen. Het is wel speelbaar, maar dit is gewoon niet goed. Ik krijg er koppijn door. In de settings is geen performance modus om desnoods via een wat lagere framerate toch een speelbaar geheel te krijgen. Erg jammer, maar dit spel ga ik in deze staat (ook al is dit een demo) niet aanschaffen.

0

Aanbevolen voor jou