Sledgehammer Games onderzoekt 'snaking'-exploit in CoD: Modern Warfare 3

Sledgehammer Games onderzoekt 'snaking'-exploit in CoD: Modern Warfare 3

De exploit laat spelers liggen en toch snel rondbewegen

Ontwikkelaar Sledgehammer Games onderzoekt een exploit in Call of Duty: Modern Warfare 3 waarin spelers liggend kunnen sprinten.

De exploit wordt ook wel 'Snaking 2.0' genoemd en laat spelers die liggen toch snel voortbewegen. Dit zorgt er voor dat de spelers lastiger te raken zijn door tegenstanders. De exploit kan voor zover bekend alleen met toetsenbord en muis ingezet worden. In een filmpje hieronder is de exploit in actie te zien.

Sledgehammer Games heeft via social media afkeurend gereageerd op de exploit, en er werd gemeld dat het wordt onderzocht. Het is dan ook waarschijnlijk dat het spoedig uit de game wordt gehaald.

Sinds woensdagavond is er een Double XP-periode gaande in de multiplayer van Modern Warfare 3. Dat betekent dat mensen tot en met zondag dubbel zoveel ervaringspunten voor hun personage, wapen en battle pass ontgrendelen tijdens het spelen. Het eerste seizoen van de game begint op 6 december. Meer informatie over de inhoud van dat seizoen valt hier te lezen.

View post on Twitter
View post on Twitter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

maar ondertussen gewoon skins blijven uitbrengen natuurlijk

-1
test

Ja want de mensen die de bugs fixen zijn natuurlijk ook bezig met de skins ontwerpen :)

[Reactie gewijzigd door Lavandou op 24 november 2023 - 11:16]

1
test

Het gaat er om hoe je je resources verdeeld en wat voor beeld dat geeft naar buiten. Blijkbaar accepteer jij het dat men zo werkt, ik heb daar meer moeite mee.

-1
test

Er wordt toch gezegd dat er gewerkt wordt aan een oplossing? Ik zie het probleem niet zo.

1
test

Online games hebben altijd dit soort bugs en er word gezegd dat ze hem er uitgaan halen.. Dus waarom mogen ze geen geld verdienen ik koop zelf nooit skins maar iedereen ze ding. Speel veel mw3 en ben dit nog niet tegen gekomen.

0
test

@-JK- Er is een Trello met alle bugs en fixes waar zij aan werken, dus als ze de middelen hebben om deze uit te voeren en daarnaast skins te maken dan kan ik daar prima mee leven. Zo werkt het in ieder bedrijf dus ook in Sledgehammer. Dus een bakker mag niks meer verkopen of bakken als zijn croissants verbrand zijn en opnieuw gebakken moet worden? Lijkt mij een beetje een rare gang van zaken.

1

Aanbevolen voor jou