Skyrim heeft nu Creations-systeem voor betaalde mods

Skyrim heeft nu Creations-systeem voor betaalde mods

Ook is de game nu Steam Deck Verified

De Special Edition en de Anniversary Edition van The Elder Scrolls 5: Skyrim hebben een update ontvangen waarmee het Creations-systeem is toegevoegd.

Dit vervangt de Creation Club op pc en consoles en moet het nog makkelijker maken om mods te vinden en aan de bieden, alsmede fanatieke modders in het zonnetje zetten. Modders kunnen hun creaties nog altijd gratis beschikbaar stellen, maar kunnen door zich aan te melden voor het Bethesda Game Studios Verified Creator-programma ook betaalde mods uitbrengen. Een gedeelte van de opbrengsten gaat naar Bethesda.

Mensen die via de Creation Club al mods of Creation Credits hebben aangeschaft, kunnen die blijven gebruiken. Er zijn ook een aantal nieuwe 'Creations' beschikbaar gesteld - oftewel betaalde mods - zoals East Empire Expansion, Legendary Dungeons en Katja the Thief. Meer informatie over het Creation-systeem en nieuwe Creations is in deze blogpost te vinden.

De update voegt ook officiële ondersteuning voor ultrawide monitors toe. Verder is de game nu officieel geschikt voor Steam Deck.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou