'Seksupdate' voor Cult of the Lamb verschijnt dinsdag

'Seksupdate' voor Cult of the Lamb verschijnt dinsdag

Verliefde cultleden kunnen een ei vinden

De nieuwe update voor Cult of the Lamb, waarmee het mogelijk is om cultleden kinderen te laten verwekken, verschijnt aanstaande dinsdag.

Eind vorig jaar hield ontwikkelaar Massive Monster een actie op X: het bedrijf zou "seks aan de game toevoegen" als het X-account 300.000 volgers zou bereiken. Dat werd behaald en belofte maakt schuld.

In de gratis update, die Sins of the Flesh heet, zal seks niet expliciet in beeld komen. In plaats daarvan kunnen twee Followers die van elkaar houden een ei vinden. Wanneer spelers goed voor dit ei zorgen, levert dat een geboorte op en zal het nageslacht zich bij de cult van de speler voegen.

Volgens de ontwikkelaar zal de update ook een nieuw progressiesysteem toevoegen, alsmede wapens, gebouwen en andere mechanismen. In onderstaande trailer kan de update alvast worden bekeken. Overigens kan de game vanaf 16 januari een week lang met 40 procent korting aangeschaft worden.

In Cult of the Lamb leiden spelers een eigen sekte met verschillende dieren. Het doel van de game is om een loyale groep volgers op te bouwen die de goden vereren. Daarbij bouwen spelers gebouwen, voeren ze rituelen uit en vechten ze tegen rivaliserende sektes in vijf regio's. Vooral de cartooneske graphics vallen op. Het spel is beschikbaar op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Erik Nusselder gaf in de Gamer.nl-review een 8 aan de game: "Andere games zouden bezwijken onder zo’n grote hoeveelheid systemen en spelmechanieken, maar Cult of the Lamb brengt al zijn ideeën met verve samen in een bijzondere mix van een roguelite en een managementgame."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Die ei :')

0
test

Lol. dat moest 'dit' zijn, excuses.

0
test

furries staan al in de rij

0

Aanbevolen voor jou