Ruilen van items in Diablo 4 tijdelijk uitgeschakeld vanwege exploit

Ruilen van items in Diablo 4 tijdelijk uitgeschakeld vanwege exploit

Spelers konden items en goud in de game dupliceren

Het ruilen van items is tijdelijk niet mogelijk in Diablo 4. Blizzard heeft dit uitgeschakeld vanwege een gevonden exploit in het pas begonnen tweede seizoen van de game.

Dat laat community manager Rich Bantegui weten op het officiële Blizzard-forum. "We hebben het ruilen tussen spelers tijdelijk uitgeschakeld vanwege een dublicatie-exploit. We werken aan een oplossing voor dit probleem en zullen jullie op de hoogte stellen wanneer er weer geruild kan worden."

Daarbij laat Bantegui weten dat er actie wordt ondernomen tegen spelers die toch een manier vinden om de exploit te gebruiken en zo items en goud dupliceren, omdat dit tegen de regels van de geaccordeerde End User License Agreement in gaat. Afgelopen augustus moest het ruilen van items ook al tijdelijk stop worden gezet vanwege een duplicatie-exploit.

Afgelopen week is het tweede seizoen van Diablo 4 begonnen. In Season of Blood vechten spelers samen met de computergestuurde Eris, een ervaren vampierjager die wordt ingesproken door Eternals-actrice Gemma Chan. Spelers kunnen vijf endgame-bazen verwachten, maar ook vampierkrachten vrijspelen tijdens het klaren van nieuwe missies.

Erik Nusselder gaf een 9 aan het spel: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een 9 dat was naar mijn mening erg impulsief, want het spel word keihard afgebrand momenteel. Keiharde dip in de spelers aantallen / streams, etc.

[Reactie gewijzigd door Goodmushin op 24 oktober 2023 - 05:58]

0
test

Als de 9 gebaseerd is op alleen de campaign en niet alleen op de end-game is het wat mij betreft een prima cijfer. Waar de game zoveel kritiek (al dan niet terecht) op krijgt is de vrij saaie end game gameplay loop. In season 2 is het overigens al een stuk verbeterd en de spelersaantallen lijken ook wel beter geworden.

0

Aanbevolen voor jou