Razer gaat high-tech mondmasker produceren

Razer gaat high-tech mondmasker produceren

Razer gaat Project Hazel, een elektrisch mondmasker met rgb-lichten, alsnog produceren. Dat laat CEO Min-Liang Tan weten aan href="https://news.yahoo.com/razer-confirms-its-concept-high-tech-face-mask-project-hazel-will-be-turned-into-reality-135826312.html" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Yahoo Finance</a>.

Project Hazel werd tijdens CES 2021 onthuld als een conceptproduct. Het apparaat bevat een transparante voorzijde, een microfoon en speaker voor spraak en rgb-lichten. Ook bevat een oplaadbaar N95-filter, dat 95 procent van de inkomende luchtdeeltjes eruit moet filteren.

Het verloop van de coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf het conceptproduct alsnog gaat produceren voor consumenten.

"We realiseerden ons dat je - zo horen we -  zelfs met vaccinaties een masker moet dragen, omdat er alsnog een risicofactor is en je nog steeds onwijs voorzichtig moet zijn", zegt Tan. 

"Ten tweede zijn er alsnog genoeg landen die in de komende twee jaar ofzo niet op grote schaal vaccins krijgen, dus iedereen die reist moet erg voorzichtig zijn."

Razer heeft nog niet laten weten hoeveel het 'smartmasker' gaat kosten of wanneer deze uitkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is al bijna 1 April toch? Mondmasker met RGB hahah

0
test

En dan te bedenken dat men vroeger die lui uitlachte die zulke maskers droegen bij Industrial muziek...

0

Aanbevolen voor jou