Prestaties van Cities: Skylines 2 op release niet op gewenst niveau

Prestaties van Cities: Skylines 2 op release niet op gewenst niveau

'We hebben niet het niveau bereikt dat we voor ogen hadden'

Paradox Interactive heeft fans gewaarschuwd dat Cities: Skylines 2 op release volgende week niet helemaal naar behoren presteert.

De pc-versie van de game verschijnt op 24 oktober - de consoleversie is eerder dit jaar uitgesteld naar de lente van 2024. Paradox heeft nu echter laten weten dat de pc-versie op release niet geheel vrij is van problemen.

"We hebben altijd in transparantie geloofd en we willen dan ook duidelijkheid scheppen over de huidige staat van de game", aldus Paradox. "Ons team heeft onvermoeibaar doorgewerkt om de best mogelijke ervaring te leveren, maar we hebben niet het niveau bereikt dat we voor ogen hadden."

Ondanks dat denkt Paradox dat het toch de juiste keuze is om de pc-versie volgende week uit te brengen. "We zijn trots op de unieke gameplay en opties in Cities: Skylines 2, en we denken dat het een geweldige ervaring biedt waar jullie van genieten. We zullen de komende maanden de game blijven verbeteren, maar willen ook jullie verwachtingen over de prestaties bijstellen."

Paradox liet daarnaast weten dat Steam Workshop niet zal ondersteunen. Dit platform wordt voor veel games gebruikt om door spelers gemaakte content en mods te delen. In plaats daarvan komt het bedrijf met het eigen Paradox Mods, dat zich nu nog in bètafase bevindt. Kort na de release van Cities: Skylines 2 moet de tool officieel uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weet niet hoor, maar als je game gewoon simpelweg niet af is, dan hoort deze in early access uit te komen voor een lagere prijs, of je stelt de game uit. Nu is het gewoon volle mep vragen voor een niet afgemaakt product. Fijn dat ze transparant zijn, maar dat maakt het natuurlijk niet oke (voor mij in ieder geval, weet niet hoe andere daar tegen aan kijken?). P.S: Gamer, kunnen jullie reageren op de bug dat je telkens opnieuw moet inloggen? Heb het al verschillende keren zien voorbij komen, maar er wordt nooit op gereageerd. Ik heb 2 mobieltjes en een pc die ik gebruik voor gamer, maar telkens al mijn gegevens opnieuw invoeren via mobiel zorgt er wel voor dat ik steeds minder trek krijg in het actief deelnemen van reacties plaatsten en op elkaar reageren (ook al krijg je nog steeds geen notificatie hierover, ZEER irritant want je mist gewoon 95% van berichtjes wanneer er wordt gereageerd op jezelf) en zou graag willen weten of hier iets aan gedaan word of dat dit zo blijft voor de aankomende tijd?

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 17 oktober 2023 - 11:32]

1
test

Heel vervelend inderdaad, we kijken ernaar!

0
test

Dit bericht laat zoveel over ter interpretatie. Ik vraag mij nu meer af wat er dan aan de game mankeert. Maar vermoedelijk zeggen ze dit er niet bij omdat ze te bang zijn dat teveel mensen afhaken. Is leuk transparantie, maar dit bericht zegt gewoon niks.

0
test

Jammer om te horen. Gelukkig laten ze het nu op tijd weten, dan sla ik nog even over. Dat mods nu ook alleen maar via hun eigen platform te downloaden zijn, is ook iets waar ik mij zorgen over maak.

0

Aanbevolen voor jou