Philips ontkracht gerucht over betreden geheugenmarkt

Philips ontkracht gerucht over betreden geheugenmarkt

Een woordvoerder van Philips heeft tegenover Gamer.nl verklaard dat het bedrijf geen plannen heeft rondom computergeheugen.

Het statement dient als respons op een gerucht van twee weken geleden. Op hardware-fora claimden anonieme ingewijden dat Philips werkte aan de introductie van eigen DDR4- en DDR5-werkgeheugen voor computers. Daarbij werd ook ening beeldmateriaal gedeeld, al waren de foto's overduidelijk speculatief in elkaar geknutseld.

Philips onderstreept nu zelf dat de informatie omtrend het gerucht niet juist is. "Noch Philips, noch zijn merlicentiepartners hebben plannen om de geheugenmarkt te betreden", zo werd Gamer.nl verzekerd per mail.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nogal wiedes. Philips heeft alles wat niks met Healthcare te maken heeft afgestoten. Waarom zouden ze de ram markt betreden? Daar is geen droog brood te verdienen en heeft niks te maken met de visie/missie van het bedrijf.

0
test

@jaquesparblue Oorspronkelijk ging het gerucht natuurlijk ook niet over de gezondheidstak van Philips. Het zou dan eerder afkomstig zijn van de licentiehouder die ook de ssd's uitgeeft, zoals 'Philips Media' bijvoorbeeld. Ik vond het geen gekke speculatie, of hoe je het ook wilt noemen. 't Zou niet de eerste keer zijn dat een merk van SD-kaartjes en flash-opslag uiteindelijk overgaat op werkgeheugen.

0

Aanbevolen voor jou