Philips Hue-lampen nu ook aan te sturen met Corsair iCUE

Philips Hue-lampen nu ook aan te sturen met Corsair iCUE

Met een nieuwe update voor iCUE maakt Corsair het ook mogelijk om Philips Hue-lampen aan te sturen met de software.

Corsair gaat daarmee concurrenten als Razer achterna. Net als reeds in Synapse mogelijk was, kan ook iCUE nu verbinden met de brugmodules van Philips Hue. Hierdoor krijgt de rgb-software toegang tot alle gekoppelde Hue-lampen, welke vervolgens kunnen synchroniseren met zelfgemaakte rgb-profielen of, in sommige gevallen, ook games.

Watch on YouTube

iCUE wordt door games als Tiny Tina's Wonderlands, Sifu en veel grotere Ubisoft-titels herkend. In die gevallen worden in-game evenementen, zoals gezondheidsmeters of cooldown-tijden van vaardigheden, gespiegeld door de rgb-verlichting van allerhande randapparatuur. Ook kunnen sfeerprofielen geactiveerd worden bij bepaalde in-game omgevingen of gebeurtenissen.

iCUE werkt hoofdzakelijk met Corsair-producten, maar kan ook componenten van onder meer Asus, MSI en Gigabyte aansturen. Philips Hue kenmerkt een eerste iCUE-samenwerking buiten hardware en games om. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zit nog steeds te hopen dat Xbox en/of LG deze features gaan krijgen. Die sync box is met zijn hdmi 2.0 inferieur aan mijn overige hardware en komt er dus niet in.

0

Aanbevolen voor jou