Phantom Coast plant consoleversies van Helskate

Phantom Coast plant consoleversies van Helskate

Game zou ook naar PlayStation, Xbox en Nintendo Switch moeten komen

Ontwikkelaar Phantom Coast is voornemens om Helskate naar consoles te brengen. Dat meldt CEO Jordi van den Bussche, beter bekend als contentmaker Kwebbelkop, in de Bonuslevel-podcast.

“Het doel is om 1.0 uit te brengen, de game af te ronden en dan naar consoles te gaan”, legt van den Bussche uit. Daarbij is hij ook voornemens om de game naar Nintendo Switch te brengen.

De definitieve verschijningsdatum van Helskate staat daarbij nog niet vast. De game zou zeker een jaar tot een anderhalf jaar in ontwikkeling blijven. “We hebben echt een waslijst aan ideeën, en we hebben er ook een paar klaarliggen”, zegt hij over de vroegtijdige versie van Helskate.

“Maar ja, eerst hebben we Early Access, dan kijken we wat de nummertjes zeggen en dan kunnen we de richting nog wat verfijnen. Dat is gewoon heel belangrijk. Vervolgens verwachten we een jaar tot anderhalf jaar nog in Early Access te zijn – mogelijk komt daar nog vijftig procent bovenop, dat is iets wat ik heb geleerd in deze industrie. Je gaat altijd wat langer door.”

Helskate verschijnt op 15 februari als Early Access-titel op Steam. De game laat zich omschrijven als een skateboard-actieroguelite, waarin spelers tijdens verschillende ‘runs’ skateboarden en vechten combineren. Daarbij verzamelen ze onder andere videobanden die bonussen toevoegen aan trucs en aanvallen.

Bekijk of luister hieronder de volledige Bonuslevel-podcast.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou