Pc-versie Starfield ontvangt komende week DLSS-ondersteuning

Pc-versie Starfield ontvangt komende week DLSS-ondersteuning

De patch komt via de Steam-bèta uit

Bethesda brengt in de loop van komende week een update uit voor de pc-versie van Starfield waarmee DLSS-ondersteuning wordt toegevoegd.

Dat heeft het bedrijf laten weten via social media. De patch komt via Steam-bèta beschikbaar en geeft eigenaren van Nvidia-kaarten de mogelijkheid om Starfield te upscalen via het gebruik van AI, zonder dat de prestaties daar onder lijden - bijvoorbeeld om de resolutie van 1080p naar 4K te brengen. Sinds release ondersteunt de pc-versie van Starfield wel FSR2, een vergelijkbare technologie voor AMD-kaarten. Verder bevat de patch opties voor het bepalen van HDR en andere optimalisaties.

Starfield - de nieuwe game van de makers van de The Elder Scrolls-reeks - verscheen op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass, al konden sommige spelers al een vijftal dagen eerder met de game aan de slag. Vorige week liet Microsoft weten dat het spel een nieuw record van meeste gelijktijdige nieuwe Xbox Game Pass-abonnees op een dag teweegbracht.

Lars Cornelis gaf een 9 aan de game: "'Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte."

View post on X
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

*SPOILER* [spoiler]Ik en mijn maatjes zijn nét aangevallen door de Hunter in The Lodge, het hele verhaal ligt dus op zijn kop. Heerlijk spel, al ben ik wel erg lang na elke afzonderlijke missie bezig al mijn verzamelde troep/wapens/voedsel/gear te verkopen..[/spoiler] Damn ,het werkt niet. Wie kan mijn vertellen hoe ik hier een spoiler neerzet?

[Reactie gewijzigd door Keesje_NLNL op 2 november 2023 - 12:08]

0
test

Minder verzamelen of grotere laadruimte 😄 Spoiler heb je al neergezet 😉 maar is niet wat je bedoeld. Ik zou het zo niet zeker weten hoe, maar misschien [spoiler] een spatie voor en na [/spoiler]

0
test

Nope, spatie maakt geen verschil 😋

0

Aanbevolen voor jou