Pc-versie Frostpunk 2 gepland voor eerste helft van dit jaar

Pc-versie Frostpunk 2 gepland voor eerste helft van dit jaar

Het spel komt ook meteen op Game Pass te staan

De pc-versie van Frostpunk 2 zal ergens gedurende de eerste helft van dit jaar op pc uitkomen. De game komt dan ook gelijk op de pc-versie van Xbox Game Pass te staan.

Dat heeft ontwikkelaar 11 Bit Studios aangekondigd. De pc-versie komt op Steam, Epic Games Store, GOG en dus Game Pass te staan. Op PlayStation 5 en Xbox Series X en S zal het spel ergens na de eerste helft van dit jaar verschijnen, maar wanneer is nog niet duidelijk. Op release komt de consoleversie ook meteen naar Game Pass.

Frostpunk 2 is het vervolg op strategische survivalgame die zich afspeelt in een toekomstige ijstijd. Spelers moeten een stad bouwen en onderhouden en ondertussen zorgen dat de inwoners veilig blijven.

11 Bit Studios laat weten dat spelers in dit vervolg een stad op veel grotere schaal kunnen bouwen, inclusief verschillende districten die zich bijvoorbeeld richten op industrie en wetenschap. Daarbij kunnen spelers The Council bouwen, een gebouw waarin wetten worden vastgelegd. Inwoners richten verschillende facties binnen de stad op en spelers moeten proberen de orde tussen deze facties te bewaren.

Hieronder kan een nieuwe video bekeken worden met gameplay van het spel. Frostpunk 2 stond op plek 21 in de Gamer.nl Top 100 van 2024. Bekijk hier een overzicht met links naar alle afleveringen van de Top 100 van 2024.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou