Update: Palworld is vijf miljoen keer verkocht in drie dagen tijd

Update: Palworld is vijf miljoen keer verkocht in drie dagen tijd

Game had op Steam gisteren 1.291.967 gelijktijdige spelers

Update: De Early Access-versie van Palworld is in drie dagen tijd vijf miljoen keer verkocht.

Dat liet ontwikkelaar Pocketpair vanochtend weten via social media. Kort daarvoor stond de teller nog op vier miljoen.

View post on X

Oorspronkelijk bericht:
De Early Access-versie van Palworld is in drie dagen tijd vier miljoen keer verkocht. Dat kondigde ontwikkelaar Pocketpair gisteren via social media aan. De game kwam vrijdag uit op pc, Xbox Series, Xbox One en Game Pass. Aangezien de ontwikkelaar het specifiek over verkochte exemplaren heeft, zou het spelersaantal gezien de beschikbaarheid op Game Pass nog hoger kunnen liggen.

De game bereikte gisteren een Steam-piek van 1.291.967 gelijktijdige spelers, zo valt op SteamDB te zien. Daarmee heeft het de spelersaantallen van games als Elden Ring en Cyberpunk 2077 ingehaald, al houdt PUBG: Battlegrounds met meer dan drie miljoen gelijktijdige spelers het record.

Ondanks het grote succes van de Palworld, wordt er op social media ook veel kritiek op de game geuit. Het spel zou voor het monsterdesign namelijk hebben afgekeken bij de Pokémon-franchise, of er zou mogelijk zelfs AI zijn gebruikt om pokémon te 'mixen' en tot 'Pals' om te vormen.

In Palworld kunnen spelers zogeheten Pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen Pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou