Palworld is de 25 miljoen spelers voorbij

Palworld is de 25 miljoen spelers voorbij

Ontwikkelaar geeft prioriteit aan oplossingen voor bugs en cheaters

Er zijn 15 miljoen spelers van Palworld op Steam. Op Xbox-consoles zijn de 10 miljoen spelers bereikt.

Dat heeft ontwikkelaar Pocketpair aangekondigd. Het gaat in totaal dus om meer dan 25 miljoen spelers sinds de Early Access-versie van de game op 19 januari uitkwam. De game staat overigens ook op Game Pass en die spelers zijn meegerekend bij dit aantal.

In een post op X laat de ontwikkelaar weten dat "het oplossen van bugs en het tegenhouden van cheaters" prioriteit blijft houden. Afgelopen week gaf de ontwikkelaar nog aan dat het prima is wanneer spelers voor nu afscheid nemen van de game om andere spellen te spelen, en dat nieuwe content pas op een later moment komt.

In Palworld kunnen spelers zogeheten pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren. The Pokémon Company gaf aan gelijkenissen met de Pokémon-franchise te onderzoeken.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bizarre cijfers voor een nieuwe game in een nieuwe franchise... Absurd gewoon! Wel zou ik eens info willen over het aantal 'verkopen' i.p.v. over het aantal 'spelers'. Dat geeft toch wat mee inzicht, vind ik.

0
test

Als je op de afbeelding kijkt van de tweet zie je dat het spel op Steam 15 miljoen keer is verkocht. Op Xbox zullen groot aantal spelers zijn die het via Gamepass hebben gespeeld

0

Ja, dus dan weten we toch nog niks over het totaal aantal verkopen...? Dat is wat ik zeg.

0
test

Altijd een beetje krom die cijfers, ja ik heb het ook geprobeerd, met Gamepass op de Series X. Maar het liep zo dramatisch dat ik na 2 minuten ben gestopt en ik neem aan dat ik niet de enige ben.. dus ja, veel mensen hebben het geprobeerd maar of die het ook werkelijk spelen..

0

Jij bent het perfecte voorbeeld, want jij telt dus waarschijnlijk ook als 'speler', terwijl je niet (direct) betaald en amper gespeeld hebt...

-1

Aanbevolen voor jou