Palworld 12 miljoen keer verkocht op Steam, 7 miljoen spelers op Xbox

Palworld 12 miljoen keer verkocht op Steam, 7 miljoen spelers op Xbox

Early Acces-versie van de game kwam op 19 januari uit

De Early Access-versie van Palworld is inmiddels 12 miljoen keer verkocht op Steam. Daarnaast heeft het spel meer dan 7 miljoen spelers op Xbox-consoles.

Dat heeft ontwikkelaar Pocket Pair aangekondigd. Daarbij is Palworld de grootste third-party-release in de geschiedenis van Game Pass.

Het bedrijf heeft onlangs ook een roadmap gedeeld qua updates die spelers kunnen verwachten. Zo worden de grootste bugs aangepakt, moet de AI van de pals verbeterd worden, gaat er PvP toegevoegd worden middels een arena en wordt er aan cross-play gewerkt. Ook moeten er nieuwe eilanden, pals en bazen worden toegevoegd. Eerder vandaag verscheen er al een update voor de pc-versie, waarvan de inhoud in een van onderstaande tweets is te zien.

De Early Access-versie van Palworld verscheen op 19 januari op Steam, Microsoft Store, Xbox Series X en S, Xbox One en Game Pass. In de game kunnen spelers zogeheten pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Holy crap, dat zijn wel indrukwekkende cijfers.

0
test

Dit succes gaat de gameindustrie op zijn kop zetten.

1

Geen populaire mening natuurlijk, maar als ik Microsoft was zou ik hier zwaar op inzetten qua Xbox-bundles. Nu ze nog de enige console boer zijn met deze game. Dat zie ik Sony en Nintendo (als ze het kunnen verkroppen dat het teveel op Pokémon lijkt) ook nog wel doen binnenkort, het aanbieden in bundel vorm.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 2 februari 2024 - 07:16]

0
test

Wat maken sales in godsnaam uit? Krijg je soms een kramp wanneer je jouw Xbox opzet omdat de PlayStation 5 verder uitloopt?

0

@DON CARPACCIO Ik bedoel meer vanuit het oogpunt van gezonde concurrentie. Het zal denk ik gezond zijn als alle drie console boeren, bestaandsrecht behouden m.b.t. voorkomen dat er een monopoliepositie ontstaat. En dat creëer je denk ik door je uiteindelijk eindgebruikers, ja. Verder geen kramp hoor, maar lief dat je het vraagt.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 2 februari 2024 - 13:50]

0

Aanbevolen voor jou