Pak uit The Batman-film was kort beschikbaar in Batman: Arkham Knight

Pak uit The Batman-film was kort beschikbaar in Batman: Arkham Knight

Het pak is inmiddels weer verdwenen uit de game

Het pak uit de vorig jaar uitgekomen film The Batman was kort verkrijgbaar in de Epic Games Store-versie van Batman: Arkham Knight.

Fans zagen de skin plotseling in de game beschikbaar komen, zonder dat er door de uitgever of ontwikkelaar melding van werd gemaakt. Kort daarna verdween het pak weer uit de game, al zijn hieronder screenshots te zien.

Het is niet bekend waarom het pak werd toegevoegd en zo snel daarna weer verdween, en waarom dit juist op Epic Games Store gebeurde. Fans speculeren dat Warner Bros. de skin mogelijk te vroeg heeft toegevoegd. Op 1 december komt Batman: Arkham Trilogy naar Nintendo Switch, en er wordt gespeculeerd dat de skin op die dag aan alle versies wordt toegevoegd. Dit is op moment van schrijven echter speculatie.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Een resolutie/FPS boost voor de Arkham Trilogy voor de current gen consoles zou ook gewaardeerd worden. Games zijn nog zo goed speelbaar in deze tijd, alleen draaien ze gewoon matig op console.

0
test

Ik heb alle 4 de games nog gespeeld ongeveer 2-3 jaar geleden (pc) en het blijven echt super vette games (Vooral asylum en knight vond ik geweldig). Snap niet waarom ze deze niet ff een simpele upgrade geven voor series X en ps5, gewoon betere resolutie en fps. Mocht het gebeuren dan komt ie bij mij dag 1 in huis iig!

0

Aanbevolen voor jou