Overwatch 2 laat in seizoen 9 alle heroes zichzelf passief helen

Overwatch 2 laat in seizoen 9 alle heroes zichzelf passief helen

De keuze levert veel kritiek op onder spelers

Vanaf seizoen 9 kunnen alle heroes in Overwatch 2 zichzelf passief helen. De aankondiging kon op veel kritiek onder spelers rekenen.

Afgelopen week kondigde regisseur Aaron Keller de verandering aan in een blog. Waar Support-heroes zichzelf al kunnen helen, zullen Tank- en Damage-heroes zich vanaf seizoen 9 - dat op 20 februari van start gaat - zichzelf ook kunnen helen. Het zou gaan om "een aangepaste versie van dit systeem".

Na de aankondiging uitten veel fans kritiek op de keuze, aangezien dit een groot effect zou hebben op de drang om samen te werken in de game. Daarbij zou het Support-heroes overbodig kunnen maken.

Keller heeft op social media nu toegegeven dat het een fout was om deze wijziging "zonder context" aan te kondigen. "Het maakt onderdeel uit van een veel grotere verschuiving in seizoen 9". Hij verontschuldigt zich en laat weten uit te kijken naar meer discussie rondom aankomende veranderingen.

Overwatch 2 is sinds release omgeven door controverse. Spelers zijn regelmatig ontevreden over de wijzigingen in de game ten opzichte van het eerste deel en keuzes die spelers maken. De gemiddelde gebruikersrecensie op Steam staat dan ook op 'overweldigend negatief'.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

pff dan hebben defenders wel een mega voordeel

0

Aanbevolen voor jou