Overwatch 2-hero Mauga onthuld

Overwatch 2-hero Mauga onthuld

Wordt tijdens seizoen 8 definitief toegevoegd

Blizzard heeft Maura, de aankomende nieuwe speelbare hero voor Overwatch 2, uit de doeken gedaan.

Dat deed het bedrijf tijdens Blizzcon, dat dit weekend werd gehouden. Het 'tank'-personage draagt twee machinegeweren die hij Gunny en Cha-Cha noemt. Hij kan daarnaast Overrun gebruiken, een charging-move die niet tegengehouden kan worden en een terugslag bij vijanden veroorzaakt.

Verder heeft hij Cardiac Overdrive, waardoor er een aura om Maura wordt gecreëerd die de schade die hij en teamgenoten die dichtbij staan opvangen reduceert. Zijn ultimate move is Cage Fight, waardoor er een soort bubbel wordt gecreëerd waarin vijanden gevangen zitten. De vijanden kunnen van buitenaf niet geheeld worden en Mauga heeft tijdelijk oneindige ammo om aan te vallen.

Dit weekend is Mauga voor iedereen speelbaar in Overwatch 2. Op 5 december keert hij terug als onderdeel van seizoen 8. Mensen die de premium battle pass aanschaffen ontgrendelen hem dan meteen, en anderen op tier 45.

Tijdens de Overwatch 2-presentatie werd ook naar een nieuwe modus gehint genaamd Clash, waarin teams vijf punten op een speciale map genaamd Hanaoka moeten zien te capturen. In 2024 moeten daarnaast drie nieuwe hero's worden toegevoegd. Twee werden al genoemd: Venture verschijnt in seizoen 10 en een support hero met de codenaam Space Ranger in seizoen 12.

View post on X
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus eigenlijk gewoon een geweldadige Maui van de Disney kinderfilm Vaiana. Ach... beter goed gejat dan slecht bedacht.

0

Aanbevolen voor jou