Ori-ontwikkelaar toont zo meer van No Rest for the Wicked

Ori-ontwikkelaar toont zo meer van No Rest for the Wicked

Game verschijnt in de tweede kwartaal van dit jaar op pc

Vanavond zendt Moon Studios een livestream uit waarin het meer informatie geeft over hun nieuwe game No Rest for the Wicked.

Het was al geruime tijd bekend dat de livestream vanavond zou worden gehouden. De 'Insider Showcase' begint om 18:00 uur Nederlandse tijd en kan via YouTube en Twitch bekeken worden. Hieronder is de stream ook te vinden. Moon Studios geeft tijdens de stream aandacht aan de combat en de diverse mechanics uit de game.

No Rest for the Wicked werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards uit de doeken gedaan. Het gaat om een actie-rpg met een duisterdere en realistischere vormgeving dan de Ori-spellen. De game speelt zich af in het jaar 841, en de koning is overleden. Zijn arrogante zoon Magnus neemt de kroon over, en een plaag genaamd de Pestilence keert na duizend jaar terug.

Spelers kruipen in de huid van een Cerim, die onderdeel uitmaakt van een groep heilige strijders met speciale krachten die alles op alles zetten om de Pestilence tegen te houden. Ondertussen moeten spelers zich een weg banen door politieke intriges. De game bevat bevat precieze combat en wordt een "epische saga". Daarbij is de spelwereld met de hand gemaakt, wat het geheel een schilderachtig uiterlijk moet geven. De game is al zo'n zes jaar in ontwikkeling bij Moon Studios en is een passieproject van de studio.

No Rest for the Wicked verschijnt in eerste instantie via Early Access op Steam, en moet op een later moment ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen. De releaseperiode is onlangs uitgesteld naar de tweede kwartaal van het jaar

Watch on YouTube
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ziet er heel vet uit! Gaan we zeker in de gaten houden. Wel jammer dat we voorlopig geen nieuwe Ori game hoeven te verwachten. Als die überhaupt al gaat komen.

0
test

Groot fan van beide Ori’s. NRftW is wel een kookie, maar het ziet er vet uit en als Moon er weer zoveel liefde in weet te stoppen komt het helemaal goed. Zin in

0

Aanbevolen voor jou