Ori-makers tonen launchtrailer van No Rest for the Wicked

Ori-makers tonen launchtrailer van No Rest for the Wicked

De Steam Early Access-versie verschijnt aanstaande donderdag

Met de komst van de Steam Early Access-versie van No Rest for the Wicked aanstaande donderdag, heeft Moon Studios een nieuwe trailer van de game uitgebracht.

De trailer toont naast cinematische beelden ook gameplay. Daarnaast heeft men laten weten dat de eerste grote update voor de game multiplayergameplay met zich meebrengt.

No Rest for the Wicked werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards uit de doeken gedaan. Het gaat om een actie-rpg met een duisterdere en realistischere vormgeving dan de Ori-spellen. De game speelt zich af in het jaar 841, en de koning is overleden. Zijn arrogante zoon Magnus neemt de kroon over, en een plaag genaamd de Pestilence keert na duizend jaar terug.

Spelers kruipen in de huid van een Cerim, die onderdeel uitmaakt van een groep heilige strijders met speciale krachten die alles op alles zetten om de Pestilence tegen te houden. Ondertussen moeten spelers zich een weg banen door politieke intriges. De game bevat bevat precieze combat en wordt een "epische saga". Daarbij is de spelwereld met de hand gemaakt, wat het geheel een schilderachtig uiterlijk moet geven. De game is al zo'n zes jaar in ontwikkeling bij Moon Studios en is een passieproject van de studio.

Zoals gezegd verschijnt No Rest for the Wicked aanstaande donderdag via Steam Early Access. Op een later, nog onbekend moment moet de uiteindelijke versie uitkomen op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe is de wereld dan precies met de hand gemaakt? Kan me daar eigenlijk alleen soort klei mannetjes/stop motion settings van voorstellen.

0
test

Ik denk dat het vooral zo is, dat de wereld overal door mensen is gemaakt in plaats van random generation zoals in veel vooral action rpg`s het geval is.

0

Aanbevolen voor jou