Open bèta The Finals van Battlefield-maker start vandaag

Open bèta The Finals van Battlefield-maker start vandaag

Op Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S

De open bèta van de team-based multiplayershooter The Finals begint in de loop van vandaag op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat werd gisteravond tijdens de Xbox Partner Preview-livestream onthuld. Daar werd ook onderstaande nieuwe trailer getoond.

De bèta, die voor iedereen op Steam, PS5 en Xbox Series beschikbaar komt, loopt tot en met 5 november en voegt onder andere de nieuwe map Skyway Stadium en de modus Bank-It toe aan de eerdere testversie van de game. Ook is er een gratis BattlePass met zestien exclusieve beloningen die spelers voor altijd kunnen bewaren. Daarbij is er cross-play en cross-progressie tussen pc en consoles aanwezig.

The Finals werd vorig jaar aangekondigd - voorheen stond de game bekend als Project Discovery. De gratis multiplayershooter heeft als thema een gewelddadige spelshow. De game heeft een focus op dynamische arena’s gebaseerd op echte locaties, waarin spelers niet alleen elkaar met wapens te lijf kunnen gaan, maar ook de omgeving in kunnen zetten. Door bijvoorbeeld gebouwen op tactische wijze in te laten storten kunnen spelers hun tegenstanders verrassen. Alle arena's kunnen dan ook vernield worden.

The Finals wordt ontwikkeld door Arc Studios, dat wordt gerund door Patrick Söderlund, die voorheen bij Dice aan de Battlefield-reeks werkte. In 2018 vertrok Söderlund na vele jaren in dienst te zijn geweest in richtte hij de onafhankelijke studio in Stockholm op. De studio werkt ook aan de free-to-play, coöperatieve, third-person actie-shooter Arc Raiders, dat vorig jaar werd uitgesteld naar dit jaar - al is niet duidelijk of die release nog gehaald wordt.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die trailer is wel echt top tier materiaal. Geeft echt het gevoel dat ook de videoproducenten van DICE zijn overgestapt naar Embark.

0
test

Ik had toegang tot de Closed BETA en dit spel is echt zo fast paced als de trailer aangeeft. Knipper 1 keer met je ogen en je bent dood, blijf dus kijken! Het was voor mij iets te snel en teveel chaos ook was de matchmaking nog niet echt fair. Ben benieuwd hoe het nu is.

0

De time to kill valt in de Bèta reuze mee. Helemaal als je het vergelijkt met COD en Battlefield. Hoelang heb je ongeveer gespeeld? Ik merkte zelf per potje dat het tempo gevoelsmatig achteruit gaat. Je hebt door wat je moet doen, wat je skills zijn, en vooral hoe je je snel kunt voortbeweging in de grote maps.

0
test

Ik denk zeker dat ervaring het spel gemakkelijker maakt. Inderaad als je het vergelijkt met COD en BF is dit iets overzichtelijker.

0

Aanbevolen voor jou