Ook Epic Games Store houdt uitverkoop

Ook Epic Games Store houdt uitverkoop

33 procent korting op alle aankopen vanaf 14,99 euro

Net zoals de meeste (digitale) winkels deze dagen houdt ook Epic Games Store uitverkoop.

De uitverkoop loopt tot 28 november 17:00 uur Nederlandse tijd en houdt in dat iedereen die voor minstens 14,99 euro aan games heeft zitten in zijn of haar winkelmandje, 33 procent korting ontvangt. Men kan deze korting onbeperkt gebruiken, al zijn er een paar uitzonderingen. Zo geldt het niet voor dlc en seizoenspassen, in-game aankopen of specifieke bundels.

Ook het Rewards-programma krijgt een tijdelijke boost. Normaliter krijgen spelers bij het kopen van een game 5 procent van dat bedrag aan korting op de volgende aankoop in de Epic Games Store, maar dit is nu tijdelijk op 10 procent gezet.

Van 23 tot en met 30 november kan Deliver Us Mars gratis geclaimd worden via de Epic Games Store. Tot morgen kan men Earthlock en Surviving the Aftermath nog gratis claimen.

De Epic Games Store is niet de enige virtuele pc-gameswinkel die uitverkoop houdt. Ook op Steam is de uitverkoop begonnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Alan Wake 2 voor 33 euro is niet verkeerd, blij dat ik nog even gewacht heb.

0
test

Absolute aanrader. Verreweg de beste game die ik dit jaar heb gespeeld. Sowieso de beste horrorgame van de afgelopen jaren, zonder twijfel. De 8,5 hier op Gamer is naar mijn bescheiden mening veel te laag, ik neig zelf naar een dikke 9,5. Heb van elke minuut genoten.

0
test

Jammer dat Dead Island 2 mist. Ik had die nog wel met korting willen meenemen, maar helaas, zelfs met de 33% korting coupon doe ik het nog niet. Als hij in de basis al zo'n 30% was afgeprijst, had ik het denk ik wel gedaan.

0

Aanbevolen voor jou