Officiële mod-editor voor The Witcher 3 bevindt zich nu in testfase

Officiële mod-editor voor The Witcher 3 bevindt zich nu in testfase

Inschrijven vanaf nu mogelijk

Spelers kunnen zich nu inschrijven voor een speeltest van de officiële mod-editor voor The Witcher 3: Wild Hunt.

Inschrijven voor de testversie van de The Witcher 3 REDkit kan via Steam. In een blogpost vertelt de Poolse ontwikkelaar meer over de editor. "Het is gebaseerd op dezelfde gereedschappen die onze ontwikkelaars gebruikten om de game te maken, en moet haast grenzeloze vrijheid bieden aan modders."

Het is de bedoeling dat toegang tot de testversie in fases wordt uitgerold. Ergens later dit jaar moet de mod-editor uiteindelijk voor iedereen beschikbaar komen, maar daar is nog geen precieze releasedatum voor bekend. Ook wordt Steam Workshop-integratie voor de game uitgetest, waardoor spelers straks met veel gemak mods kunnen zoeken en installeren.

The Witcher 3: Wild Hunt kwam in 2015 uit en bleek de grote doorbraak voor zowel de gamefranchise gebaseerd op de boekenreeks als ontwikkelaar CD Projekt Red. Het spel wordt dan ook gezien als een van de beste openwereld-actie-rpg's ooit. Sindsdien heeft het bedrijf ook Cyberpunk 2077 uitgebracht. Daar wordt op dit moment een vervolg voor ontwikkeld. De studio werkt ondertussen ook aan een nieuwe The Witcher-trilogie en een remake van de eerste The Witcher.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb alle mods die ik al nodig heb voor mijn Geralt.

0

Aanbevolen voor jou