Nvidia vernieuwt Control Panel en combineert functionaliteiten

Nvidia vernieuwt Control Panel en combineert functionaliteiten

Voortaan is er geen aparte Control Panel en GeForce Experience nodig

Nvidia heeft het Control Panel vernieuwd, zodat voortaan zowel de GeForce Experience-functionaliteiten en functies uit de desktopapp op één centrale plek te vinden zijn.

De bèta is gisteren verschenen en kan hier gedownload worden. Voorheen moesten mensen via GeForce Experience nieuwe drivers downloaden en via de Control App basisinstellingen aanpassen, maar dit kan nu dus allemaal op één plek.

Daarbij is een ander groot verschil dat er nu geen gebruikersaccount nodig is om gebruik te maken van het Control Panel. Men moet nog wel een account aanmaken als men gebruik wil maken van diverse promoties en beloningen.

Tot slot heeft de gehele app een make-over gekregen om hem gebruiksvriendelijker te maken. Ook de in-game-overlay, waarmee men bijvoorbeeld opnames kan maken en prestaties van de gespeelde games in de gaten kan houden, is aangepast. Meer over het vernieuwde Control Panel valt hier te lezen.

Nvidia
Nvidia

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik hoop dat er ook een duidelijk onderscheid is voor echte updates en die game ready drivers van spellen die ik niet heb. Telkens twijfel ik of ik die ook moet installeren of links kan laten liggen.

0

Aanbevolen voor jou