Nvidia-onthulling vindt inderdaad 20 september plaats

Nvidia-onthulling vindt inderdaad 20 september plaats

Via een nieuwe teaservideo heeft Nvidia laten weten dat het mysterieuze 'Project Beyond' inderdaad 20 september onthuld zal worden.

Het officiële prikken van een datum volgt een eerdere teaser op, waarin de hashtag #ProjectBeyond geïntroduceerd werd. Destijds werd al snel een stukje van het latere campagnemateriaal aangetroffen, waarin 20 september al genoemd werd voor de vermeende presentatie. Iets later werd ook een verborgen code in de initiële teaser gevonden, waaruit de getallen 09, 20 en 22 (de Amerikaanse notering voor 20 september 2022) ontcijferd konden worden.

Bij dezen is 20 september dus een zekerheid geworden voor de onthulling. Onduidelijk blijft vooralsnog wát Project Beyond precies in moet houden; daarover laat Nvidia nog altijd niets weten.

Gezien de teasers afkomstig zijn van Nvidia's GeForce-divisie, is het aannemelijk dat Project Beyond de volgende generatie consumentenvideokaarten betreft. Niet alleen maakt de Ada Lovelace-generatie (GeForce RTX 40) al langer een opwachting, recentelijk lekken ook steeds vaker details over de eerste RTX 40-kaarten uit.

Terwijl de eerste partnerfabrikanten publiekelijk RTX 40-producten registreren, duiken her en der ook al dozen van RTX 40-kaarten op. In alles lijkt het meer en meer op de gebruikelijke aanloop naar een officiële onthulling. Wel lijkt dat vellal het hogere segment te betreffen van de kaarten te betreffen — de RTX 4090 in het specifiek — terwijl er nog veel onzekerheid zou zijn over een mogelijke RTX 4070.

Ondanks de aannemende stroom lekken is er nog altijd weinig geverifieerd over Ada Lovelace. Met alle waarschijnlijkheid komt daar aanstaande 20 september definitief een einde aan. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou