Nvidia en CD Projekt Red geven unieke RTX 4090's weg

Nvidia en CD Projekt Red geven unieke RTX 4090's weg

Nvidia en CD Projekt Red organiseren samen een fotowedstrijd op Twitter, waarbij unieke RTX 4090-videokaarten te winnen zijn.

De GeForce RTX 4090 is het nieuwe vlaggenschip in Nvidia's RTX 40-generatie. De videokaart moet 12 oktober officieel in de verkoop treden, met een adviesprijs van 1.949 euro. In samenwerking met CD Projekt Red worden alvast drie unieke uitvoeringen van de gpu weggegeven, middels meerdere losse fotowedstrijden op Twitter.

In drie fases — verspreid tussen 26 september en 16 oktober — worden via cryptische tweets aanwijzingen gegeven voor de foto-opdrachten. Aan geïnteresseerden de taak om de hints op te sporen en een bijpassend, creatief screenshot te maken in Cyberpunk 2077. Per opdracht wordt een van de drie unieke videokaarten verloot.

Twee van de RTX 4090's zouden vergeven zijn voordat de gpu in kwestie officieel verschijnt. Onduidelijk blijft of dat tweetal prijzen nog verscheept voordat andere gamers hun eigen RTX 4090 kunnen bestellen. 

De kaarten in kwestie zijn Nvidia's eigen Founders Editions van de RTX 4090, met een unieke backplate en suspensiesysteem in Cyberpunk-stijl. De gpu-accessoires komen van fabrikant V1Tech en zijn de enige in hun soort, zo wordt geclaimd in de blogpost van CD Project Red.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarschijnlijk de enige manier om zo'n kaart te kunnen bemachtigen, haha.. Je moet wel geld teveel hebben om zoveel geld uit te geven aan de freaking GPU, vind alles boven de 500 euro al veel te veel, HELL, vond de 370 euro die ik in nov 2019 betaalde voor de rtx2060super al erg veel, en dat was toen de goedkoopste die te krijgen was.

0
test

Ja maar 4090 is andere koffie

0

Aanbevolen voor jou