Nvidia bundelt Diablo 4 bij RTX 40-gpu's

Nvidia bundelt Diablo 4 bij RTX 40-gpu's

Actieperiode geldt tot 13 juni, verzilveren kan tot 13 juli

Nvidia's nieuwste gamebundel blijkt Diablo 4, welke tijdelijk meegeleverd wordt bij een reeks verschillende RTX 40-gpu's.

De promotionele bundel met Diablo 4 lekte recentelijk al uit op onder meer Reddit, maar is reeds officieel gemaakt met een officiële 'Sta op tegen het kwaad'-actiepagina vanuit Nvidia elfs. Wie tussen nu en 13 juni minstens een GeForce RTX 4070-gpu aanschaft, kan tot 13 juli een exemplaar van de nieuwe Diablo verzilveren.

Inbegrepen bij Nvidia's Diablo 4-bundel zit, naast de standaardeditie van het spel zelf, ook een reeks in-game extra's. Daaronder vallen een unieke mount met eigen cosmetische set, maar ook accessoires die dienen als referentie naar World of Warcraft en eerdere Diablo-games. 

Overzicht van de Diablo 4 'Rise Against Evil'-bundel die Nvidia aanbiedt bij selecte RTX 40-videokaarten en -systemen.

Volgens de algemene voorwaarden voldoet vrijwel elke aankoop van een RTX 40-gpu, waaronder ook de laptopchips of kant-en-klare systemen met een RTX 40-videokaart. Wel lijkt de actie alleen te gelden vanaf de RTX 4070 (Ti); laptops (of toekomstige desktops) met RTX 4060- of RTX 4050-gpu's lijken niet mee te dingen.

De actie is nagenoeg wereldwijd en is nauwelijks tot niet gebonden aan specifieke winkeliers; vrijwel alle RTX 40-aankopen dingen mee. In de Benelux tipt Nvidia zelf wel op specifieke actiepagina's van onder meer Megekko en Azerty.

Het verzilveren van Nvidia's code kan met ingang van gisteren; Diablo 4 verschijnt officieel gezien pas 6 juni aanstaande. Gamer.nl-redacteur Marvin Toepoel zette de game al eens uiteen per Diablo 4 preview, aan de hand van een recente bèta-fase.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat het niet met terugwerkende kracht is. :(

0
test

@Sabor Ja, dat blijft altijd wel schraal. Als de verkoopdatum niet te ver terug is, zou ik het gewoon nog even navragen bij de retailer. Wie weet doen ze niet zo moeilijk over slechts een nietige code (voor een trouwe klant)?

0
test

@TomKauw Wellicht maar het was helaas al in januari dat ik de kaart gekocht heb. Is al weer 4 maanden geleden.

0

Aanbevolen voor jou