No Man's Sky nu ook speelbaar op Mac

No Man's Sky nu ook speelbaar op Mac

Yes Mac's Sky

Ruimtegame No Man's Sky is vanaf vandaag ook speelbaar op Mac.

Dat heeft Sean Murray van ontwikkelaar Hello Games bekendgemaakt via Twitter. De Mac-versie heeft cross-play en cross-save, waardoor Mac-spelers hun eventuele voortgang op een ander platform niet verliezen.

De Mac-versie is helemaal up-to-date met het huidige No Man's Sky en heeft daardoor ruim zeven jaar aan updates, zegt Murray. Ook is er ondersteuning voor controllers beschikbaar. De Mac-versie is bovendien zonder extra kosten verkrijgbaar voor iedereen die de game al bezit op Steam.

"We hebben nauw samengewerkt met Apple om een versie te maken die zich thuisvoelt op Mac", zegt Hello Games. "Dit plaveit de weg voor een spannende toekomst op Apple-hardware."

View post on X
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmm, vanavond even testen dan maar!

0
test

Offtopic: stoere avatar, Gibbs van NCIS toch? Leuke herinneringen aan die show! Ontopic: goede ontwikkeling, hopelijk maken ze meer spellen beschikbaar op alle platformen (Mac, Windows, maar zeker ook Linux), dan hebben we wellicht meer vrijheid als gamer om andere OS systemen te kiezen!

0
test

Ondanks de beroerde start van NMS waar ze het welverdiende mikpunt werden van critici en vele grappen op het internet. Heb ik toch wel veel waardering gekregen voor HelloGames. Ze hebben hun oren open en hun schouders eronder gezet om er toch een hele toffe game van te maken. Wie weet maar weer eens nieuwe game starten.

0

Aanbevolen voor jou