Nightingale gaat op 22 februari 2024 in Early Access

Nightingale gaat op 22 februari 2024 in Early Access

Game komt uit op Steam en Epic Games Store

De Early Access-versie van Nightingale verschijnt op 22 februari 2024.

Dat werd tijdens Gamescom Opening Night Live aangekondigd. Eerst was het de bedoeling dat de Early Access-versie in 2022 al uit zou komen, wat werd uitgesteld naar 2023 toen men besloot de game van Unreal Engine 4 naar 5 over te zetten. Volgens de ontwikkelaar is de extra tijd nodig omdat men kwaliteit wil leveren. De game komt uit op Steam en Epic Games Store.

Het spel van Inflexion Games, bestaande uit voormalige Bioware-werknemers, werd in 2021 al aangekondigd. De game draait om de Realmwalker, waarmee spelers door verschillende, gevaarlijke dimensies reizen en moeten zien te overleven. Dat kunnen spelers alleen of met andere mensen doen. Hoe dan ook moet er tegen allerlei monsters en de magische Fae gevochten worden.

Overigens in Inflexion Games inmiddels overgenomen door Tencent. Het bedrijf geeft de game uit via het Level Infinite-label. Hieronder is een nieuwe trailer van de game te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

pff zo lang wachten nog, ook klinkt die tussentijdse overname niet goed. Dat gaat zeker effect hebben op de ontwikkeling.

0

Aanbevolen voor jou