Nieuwe Starfield-toevoeging in Steam-backend hint mogelijk naar dlc-nieuws

Nieuwe Starfield-toevoeging in Steam-backend hint mogelijk naar dlc-nieuws

Is de 'onbekende app' een voorbode voor nieuws over Shattered Space?

In de Steam-backend is vijf dagen geleden een nieuwe 'onbekende app' aan Starfield toegevoegd. Fans speculeren dan ook dat het om de aankomende Shattered Space-uitbreiding gaat.

Dat valt op SteamDB te zien. Hoewel niet officieel bevestigd, werden er aan eerdere Bethesda-games ook 'onbekende apps' op Steam toegevoegd. Later bleken dat uitbreidingen te zijn, zoals Nuka-World voor Fallout 4. Dit bewijst niet dat de Shattered Space-uitbreiding binnenkort uitkomt, maar het is tot nu toe wel de grootste hint naar een aankomende release voor de dlc.

Bethesda meldde vorig jaar over Shattered Space het volgende: "Er zit nieuwe verhalende content in, nieuwe locaties, nieuwe gear en nog veel meer. We kunnen niet wachten om volgend jaar meer met je te delen."

In de loop van deze week moet er daarnaast een nieuwe update voor Starfield via de Steam Beta uitkomen. Deze update moet voornamelijk bugs oplossen en allerlei verbeteringen doorvoeren. Ook kunnen spelers in de fotomodus gezichtsuitdrukkingen aan het hoofdpersonage geven.

Starfield is verkrijgbaar op pc, Xbox Series X en S en Game Pass.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Aangezien ze andere projecten cancelen verrast het mij een beetje dat ze hun hoop in een studio stoppen dat nog niet echt een pedigree als studio heeft, terwijl ze vast wel met petroglyph hadden kunnen samenwerken voor een Empire at War 2

0

Aanbevolen voor jou