Nieuwe Overwatch 2-helden vanaf tiende seizoen meteen gratis beschikbaar

Nieuwe Overwatch 2-helden vanaf tiende seizoen meteen gratis beschikbaar

Ongeacht of men een betaalde of gratis battle pass heeft

Nieuwe speelbare helden in Overwatch 2 zijn vanaf het aankomende tiende seizoen geheel gratis.

Dat heeft Blizzard laten weten. Voorheen konden nieuwe helden alleen meteen ontgrendeld worden met een betaalde battle pass, of door verschillende tiers van de gratis battle pass te klaren. Maar vanaf seizoen 10 kunnen alle spelers dus meteen met nieuwe helden aan de slag. Dit geldt met terugwerkende kracht ook voor alle eerder verschenen Overwatch 2-helden.

In het tiende seizoen, dat op 16 april begint, zullen spelers ook Coins kunnen verdienen via de gratis en premium battle pass. De hoeveelheid Coins die elk seizoen gratis vrijgespeeld kan worden gaat van 540 naar 600 stuks. Wekelijkse uitdagingen zullen voortaan Battle Pass XP opleveren in plaats van Coins.

Blizzard voegt in het tiende seizoen ook een nieuwe manier om Mythic-skins te ontgrendelen toe. Deze konden voorheen alleen via seizoensgebonden battle passes worden vrijgespeeld, maar oudere Mythic-skins zullen ook via een nieuwe Mythic Shop te koop komen te staan. Wanneer deze in-game winkel tijdens het tiende seizoen verschijnt, zullen de Mythic-skins van seizoen één tot en met zeven beschikbaar zijn.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou