Nieuwe gameplaybeelden van mmo Dune: Awakening getoond

Nieuwe gameplaybeelden van mmo Dune: Awakening getoond

Game komt naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S

Tijdens de PC Gaming Show werd een aanzienlijk gedeelte van de tijd gebruikt om meer te tonen van de aankomende mmo Dune: Awakening.

Hoewel er eerder al wel gameplaybeelden zijn getoond van de mmo, werd er gisterenavond veel nieuwe gameplay uitgezonden. Ondertussen vertelden de ontwikkelaars meer over het spel.

Dune: Awakening is een survival-mmo met een open wereld. In de game moeten spelers op Arrakis zien te overleven. Mensen moeten schuilplaatsen bouwen tegen zandstormen en leren te lopen op 'de oude manier' om zandwormen te vermijden. Daarbij zoekt men naar 'spice' met een eigen oogster. Spice kan spelers speciale krachten geven.

De game wordt ontwikkeld door Funcom, maar eerder werd al bekendgemaakt dat de Nederlandse studio Abstraction meehelpt aan de ontwikkeling. De ontwikkelaars zouden inspiratie halen uit Conan: Exiles.

Dune: Awakening is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik bet niet van MMO's, maar rondjekkeren in de wereld van Dune dat spreekt me wel heel erg aan. Vooral de moderne Villeneuve herinterpretatie ervan. Ben benieuwd wat het kostenplaatje gaat worden.

0
test

Ik gok free2play met optioneel abonnement en microtransacties, gezien de andere Funcom games.

0

Aanbevolen voor jou