Nieuwe beelden van Hyper Light Breaker getoond

Nieuwe beelden van Hyper Light Breaker getoond

Game verschijnt aankomende zomer via Steam Early Access

Tijdens de Triple-i Initiative Showcase werd een nieuwe trailer van Hyper Light Breaker, het vervolg op Hyper Light Drifter, getoond.

De video kan hieronder worden bekeken en toont een gevecht met een minibaas. Hyper Light Drifter werd al in 2022 aangekondigd, maar is sindsdien meermaals uitgesteld. Begin dit jaar werd al aangekondigd dat de game aankomende zomer via Steam Early Acces uitkomt. Volgens de makers zal het spel zich ongeveer een jaar in Early Access bevinden.

Hyper Light Breaker speelt zich af in een nieuwe wereld genaamd Overgrowth, maar het grootste verschil ten opzichte van Hyper Light Drifter is dat de 2D-gameplay wordt vervangen voor drie dimensies. Spelers moeten in de roguelite de Abyss King zien te verslaan. Ook krijgt de game een hubgebied genaamd The Settlement die spelers tussendoor kunnen bezoeken.

Consoleversies voor de game zijn nog niet aangekondigd. Hyper Light Drifter kwam na de pc-release uiteindelijk wel naar consoles.

Tijdens de Tripe-i Initiative Showcase werden nog veel meer games getoond. Hieronder kan tevens de gehele presentatie worden bekeken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou