Nieuwe A2 Racer- en RedCat-games in ontwikkeling

Nieuwe A2 Racer- en RedCat-games in ontwikkeling

Aldus de medeoprichter van Davilex Games

Er wordt gewerkt aan nieuwe games in de A2 Racer- en RedCat-franchises.

Dat liet Rudolf Wolterbeek-Muller, de medeoprichter van de Nederlandse ontwikkelaar Davilex Games, weten in de BNR-podcast All in the Game. "Ik ben bezig om een reprise te doen van A2 Racer, evenals RedCat", zo stelt hij duidelijk. De aflevering komt aanstaande donderdag pas online, maar in een artikel op de BNR-website valt dit al te lezen.

"Nostalgie creëert cycli, kijk maar naar wat nu zoal terugkeert", aldus Wolterbeek-Muller tijdens de Davilex Games Dag in het Nederlandse Instituut voor Beeld en Geluid. "Ik heb nog altijd het idee dat ik een goede A2 Racer wil uitbrengen waar ik helemaal tevreden mee ben. Maar ik vertel nog niet wanneer je hier meer over hoort."

A2 Racer was zeker eind jaren 90 en begin jaren 00 een begrip in Nederland en omstreken. Er zijn diverse games in de reeks uitgekomen die spelers in Nederland, maar ook in andere landen nabij laat racen. Volgens Wolterbeek-Muller bracht ontwikkelaar Davilex, dat in 2006 stopte met games uitgeven en in 2017 werd overgenomen door door Visma, te snel nieuwe delen in de reeks uit. De RedCat-reeks was een educatieve serie voor kinderen met een kat in de hoofdrol.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Haha, een nieuwe A2-racer zou top zijn!

0
test

Zoooo, da's een blast from the past!

0

Aanbevolen voor jou